
Du går ikke galt i byen med denne bønnesalat! Den er helt fantastisk.
Jeg blev introduceret for en lignende salat til en fødselsdagsfest ved en sød veninde. Siden da er det en af de salater jeg selv har lavet flest gange. Det er helt klart en af mine yndlingssalater, du her får opskriften på. Jeg har forsøgt frem og tilbage, hvordan jeg kunne få den til at sidde lige i skabet, og her er resultatet af mit bedste bud på en bønnesalat.
Bønnesalat passer rigtig godt til en typisk “kartofler og kør”-ret. Af andre salater med grøntsager kan du her på siden også finde min skønne spidskålssalat, en anderledes gulerodssalat eller en helt klassisk broccolisalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Bønnesalat
Ingredienser
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
- Bring en gryde med vand i kog, tilsæt bønnerne og lad det små-koge i et par minutter.Hæld derefter bønnerne over i en si, så de kan dryppe godt af.
- Bland dressingen – den har godt af at få lov til at stå og trække lidt. Olivenolie og hvidvindeddike hældes i en lille skål. Hvidløget presses og tilføjes. Pisk det let med en gaffel.
- Steg baconHak mandlerne groftSnit rødløget fintRiv parmesan i flager
- Vend bønnerne med rødløg og dressing til det er mixet godt sammen.
- Saml salaten. – Halvdelen af bønner/rødløg lægges i en skål eller på et serveringsfad– Halvdelen af bacon, mandler og parmesan fordeles ovenpå– Gentag
Skriv et svar