Saftig kyllingebryst i svøb er en af hverdags-favoritterne herhjemme. Det er ret hurtigt at bikse sammen, og man får et vildt lækkert og saftigt stykke kylling ud af det.
Kyllingen her er fyldt med grøntsager, svøbt i bacon, penslet med barbecue og toppet med ost. Mums altså.
Saftig kyllingebryst i svøb er også godt til gæstemad, da du kan gøre det klar til ovnen flere timer før det skal tilberedes. Du kan med fordel halvere kyllingerne, da det giver nogle ret store stykker.
Server med noget simpelt som f.eks. ris med spinat, råkostsalat eller spinatpasta.
Du kan også prøve min kylling med pesto, den er også rigtig lækker.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Saftig kyllingebryst i svøb
Ingredienser
- 2 stk kyllingfilet (store)
- 6-8 stk baconskiver
- 4 tern hakket spinat fra frost
- 1 gulerod
- ½ rød peber
- 2 spsk pikantost
- ½ rødløg
- 1 tsk hvidløgskrydderi
- 1 tsk barbecuekrydderi
- 2 spsk barbecuesauce
- 80 gram revet smelte ost
- lidt parmesanost
Sådan gør du
- Rens kyllingfiletterne og skær en rille ned i (uden at skære den over).
- Smør et ovnfast fad og placer 2x 4 skiver bacon i fadet.Placerer kyllingen ovenpå.Drys med hvidløgs- og barbecuekrydderi.
- Optø spinaten, riv guleroden, snit peber og rødløg. Bland det hele sammen med pikantost.
- Fordel grøntsagsblandingen over kyllingfiletterne. Sørg for at få godt med fyld ned i den lomme du har skåret, resten skal bare fordeles ud over kyllingen.
- Fold baconen ind over kyllingen, så den holder alt fyldet på plads. Start fra den ene ende, og tag skiftevis et stykke bacon fra hver side, så skiverne på skift overlapper hinanden ovenpå kødet.
- Pensl med barbecuesauce.
- Bag i 20 minutter ved 200°.
- Fordel osten over kyllingerne og bag yderligere 10 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar