
Svøbt kyllingebryst med pesto, mozzarella og tomat er en lækker måde at tilberede kylling.
Når jeg skal have kylling, kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af tilberedningen – men det må stadig gerne være nemt at gå til. Her får du et bud på hvordan du kan gøre dine kyllingefileter mere spændende, uden at det kræver ret meget arbejdstid. Fra start til ovn, tager det 15 minutter at klargøre denne ret.
Du kan servere svøbt kyllingebryst med pesto, mozzarella og tomat med noget simpelt som f.eks. ovnstegte kartoffelfritter med citronpeber og stegte gulerødder.
Du kan også prøve opskriften på svøbt kylling med pikantost.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Svøbt kyllingebryst med pesto, mozzarella og tomat
Ingredienser
- 2 store stykker kyllingbryst
- 1 pakke bacon
- 2 tsk grøn pesto
- 1 håndfuld spinatblade
- ½ mozzarellabøf
- 1 tomat
- 1 tsk hvidløgskrydderi
Sådan gør du
- Placer 3-4 stykker bacon ved siden af hinanden i et fad. Gør dette for hvert stykke kyllingbryst til skal tilberede.
- Rens kyllingen og placer et stykke i midten af hver baconanretning.
- Skyl spinatbladene og tomaten. Skær mozzarella og tomat i skiver.
- Smør kyllingstykkerne med pesto – det gøres lettest med bagsiden af en ske. Placer spinat, mozarella og tomat ovenpå.
- Drys hvidløgskrydderi ovenpå tomaterne.
- Saml baconenderne op omkring kyllingbrystet.
- Bag i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.
Skriv et svar