En seranopizza er mega meget yndlingspizza herhjemme! Den smager helt fantastisk!
Prøv at forestille dig, at pizza var noget af det sundeste man kunne spise, så tror jeg faktisk godt at jeg kunne spise det hver dag! Variationerne af fyldet er uendelig, og alligevel ender det altid med at smage godt.
Jeg bager min seranopizza med seranoskinken på. Man kan også ligge den på efter at pizzaen er blevet bagt, men jeg er meget mere til at bage den med fyldet på. Det er selvfølgelig en smagssag.
Opskriften på nogle af mine yndlingsbunde kan du finde her: Grov (og luftig) pizzadej, surdejspizza eller denne tynde pizzabund.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Seranopizza
Ingredienser
- Find en opskrift på pizzabund fra grøntmad.dk
- peberfrugt pesto
- revet mozzarella
- frisk spinat
- seranoskinke
- tomat Du kan som alternativ bruge enten rødløg eller peberfrugter.
- hvidløgspulver
- parmesanost
Sådan gør du
- Smør pesto på pizzabunden.
- Fordel et tyndt lag revet mozzarella ovenpå.
- Skyl spinaten og fordel et godt lag over hele bunden.
- Placer seranoskinken så den dækker bunden mest muligt.
- Skær tomaten i skiver og fordel over pizzaen.
- Drys hvidløgspulver på alle tomaterne.
- Fordel parmesanost jævnt over hele pizzaen.
- Bag pizzaen efter anvisningerne på bunden.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar