Bananpandekager er den perfekte snack, hvis du har et par kedelige bananer. Tryl dem om til fantastiske pandekager! Det er let og hurtigt at røre dejen sammen, og det tager ikke ret lang tid at lave dem.
Pandekagerne er en sundere version, hvor man bruger bananer som sødemiddel. De fleste børn elsker bananpandekager, og de fleste voksne har altså også ret svært ved at lade dem være.
Jeg har ofte bananpandekager med på udflugter. De er nemme at have med, og børnene kan spise dem både på bagsædet i bilen, eller som en snack de får i hånden på en gåtur. De kan selvfølgelig også nydes derhjemme om bordet med forskelligt tilbehør til.
Du kan servere dem helt klassisk med sukker og syltetøj, sirup eller en lækker rabarberkompot. Men de kan altså også sagtens bare nydes, som de er!
Prøv også opskriften på bananpandekager med bær. De er virkelig også gode 😉
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Bananpandekager
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 3 æg
- 1 dl havregryn
- 1 dl mel
- ¼ tsk salt
- 1 tsk smag: Vaniljesukker, kanel eller kardemomme
- olie til stegning
Sådan gør du
- Mos bananerne og pisk dem sammen med æg og havregryn.
- Bland mel, salt og vaniljesukker. Pisk det godt sammen med bananblandingen.
- Varm en pande op med lidt olie på, og steg pandekagerne. Jeg plejer at bruge en sauceske til at afmåle mængden pr pandekage, så får de den størrelse jeg foretrækker. Der kan steges ca 5 pandekager på en pande af gangen.
Noter
- Pandekagerne er fryseegnede – tag en op en halv time før den skal spises, eller lun den 10 sekunder i microovnen direkte fra frost.
- Pandekagerne kan eventuelt lunes i ovnen inden servering.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Maja
Lækre pandekager.
Tippet med en sauceske er da helt genialt. Jeg har aldrig kunnet lave ens pandekager før.
Grøntmad
Tak for de søde ord, dejligt opskriften kan bruges!
Ja det er den perfekte doseringsske til små pandekager 😀