
Smørstegt broccoli er et lækkert og simpelt tilbehør til aftensmaden. Smagene fra smør, broccoli, parmesan og saltede mandler komplimenterer hinanden rigtig godt. Det er både nemt og hurtigt at lave – specielt hvis du bruger broccoli fra frost.
Til denne opskrift på smørstegt broccoli skal du bruge saltmandler. Det er en lækker snack, der altid er god at have stående.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Smørstegt broccoli
Ingredienser
- 300 gram broccoli jeg bruger dem fra frost
- 30 gram smør
- 30 gram saltmandler
- 30 gram parmesan
Sådan gør du
- Bring en gryde med vand i kog, og giv broccolien et hurtigt opkog.Lad den dryppe godt af bagefter.
- Smelt smøret på en pande og steg broccolien herpå i ca 10 minutter.
- Fordel broccolien i et fad, drys med saltmandler og parmesan i flager.
Skriv et svar