Hvor vild er du med chili? Chili i svøb er til dig der ELSKER chili… og bacon! Jeg er helt pjattet med chili og kan spise mange af dem.
Denne opskrift kræver kun 3 ingredienser, de er hurtige og nemme at lave og så er de et skønt og anderledes tilbehør til maden.
Du kan også lave en af mine simple salater med syltede chili, den hedder græsk tomatsalat. Eller denne chiligryde, som er en favorit efterårsret herhjemme. Og nu vi er ved chili, må jeg også anbefale dette hjemmelavede knækbrød!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Chili i svøb
Ingredienser
- frisk chili
- flødeost natural
- bacon
Sådan gør du
- Skyl din chili og skær stilken af.
- Flæk chilien på langs og fyld den op med så meget flødeost som muligt.
- Svøb din chili i bacon.
- Steg på panden ved medium varme til baconen har fået den ønskede farve.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar