En dejlig lille snack, der kan bruges til mange ting…
- God at tage en håndfuld af i ny og næ
- De smager skønt
- ..og de er lette at lave
- Kan bruges ovenpå en salat
- Kan servers til tapas
- Er lækre som en snack til en kop kaffe
- Fungerer som en fin værtindegave, i et fint lille glas med låg
Har du problemer med at få dem til at smage af noget? Så kan det være den salt du bruger, der bare ikke er god nok. Der findes et hav af forskellige salte, så find en du kan lide. Jeg er blevet glad for middelhavssalt til mine saltmandler.
Saltmandler
Ingredienser
- 200 gram mandler
- 2 dl vand
- 3½ spsk middelhavssalt
Sådan gør du
- Afmål saltet og hæld det i en skål.
- Hæld kogende vand over saltet. Rør indtil saltet er opløst.
- Tilsæt mandlerne, og lad dem trække i saltvandet i 20 minutter.
- Hæld mandlerne over i en si så alt vandet kan rende derfra.
- Fordel derefter mandlerne på en plade med bagepapir.
- Bag i midten af ovnen i 25 minutter ved 150°.
- Afkøl mandlerne inden de opbevares i en lufttæt beholder.
Skriv et svar