
Øj det smager godt!
Det er virkelig simpelt og hurtigt at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at gå i gang 🙂
Vi spiser det i burgere, på hotdogs, sammen med kylling, bøffer, medister og meget andet.

Syltede rødløg
Ingredienser
- 5-6 stk rødløg
- 4 dl klar lagereddike
- 1 dl sukker
- 2 laurbærblade
- 1 tsk blandede peberkorn Jeg har selv lavet en blanding af sorte, røde og hvide. Hvis du kun har en slags peberkorn, bruger du bare den.
Sådan gør du
- Hæld kogende vand i dit sylteglas, så du er sikker på at det er HELT sterilt. Hæld vandet ud igen.
- Bland eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn i en gryde, og giv det et opkog så sukkeret opløses.
- Skær rødløgene i ringe, og put dem i glasset.
- Hæld eddikeblandingen over løgene, sæt låg på, og lad det stå og "koge" i glasset. Når det er kølet af kan du sætte glasset i køleskabet.
Skriv et svar