
Syltede rødløg, det smager godt! Det er virkelig simpelt og hurtigt at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at gå i gang.
Jeg spiser syltede rødløg i burgere, på hotdogs, sammen med kylling og ovenpå en helt almindelig rugbrødsmad. Jeg er vild med det.
Du kan også give dig i kast med råsyltede rabarber, de er super lækre i en salat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Syltede rødløg
Ingredients
- 5-6 stk rødløg
- 4 dl klar lagereddike
- 1 dl sukker
- 2 laurbærblade
- 1 tsk blandede peberkorn Jeg har selv lavet en blanding af sorte, røde og hvide. Hvis du kun har en slags peberkorn, bruger du bare den.
Instructions
- Hæld kogende vand i dit sylteglas, så du er sikker på at det er HELT sterilt. Hæld vandet ud igen.
- Bland eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn i en gryde, og giv det et opkog så sukkeret opløses.
- Skær rødløgene i ringe, og put dem i glasset.
- Hæld eddikeblandingen over løgene, sæt låg på, og lad det stå og "koge" i glasset. Når det er kølet af kan du sætte glasset i køleskabet.
Skriv et svar