En lækker lækker forret! Det er sjældent vi får forret herhjemme.. Når vi har gæster, er det typisk forretten der bliver sorteret fra, mens vi ofte får både hovedret og dessert. Mon andre er gode til at servere forretter?
Nå, men det er egentlig en skam, for der findes mange gode forretter. Mange af dem indeholder fisk, men den går ikke rigtig herhjemme, da min mand er overbevist om at han ikke kan overleve en bid fisk. Til gengæld er vi begge meget glade for alle former for tapas, og denne gang blev det til bruschetta. Jeg laver gerne forskellige slags, så der er lidt at vælge i mellem.
I dette indlæg får du opskriften på bruschetta med
- Tomat, mozzarella og hvidløg
- Spinat, seranoskinke og parmesan
- Feta, ruccola og stegte champignon
Hvis du ønsker selv at give dig i kast med at bage brødet, kan jeg anbefale dette italienske brød. Du skal blot forme det til 2 flutes.
Bruschetta – 3 opskrifter
Ingredienser
Bruschetta med tomat og mozarella
- 4 skiver flutes
- olivenolie
- oregano
- 1 tomat
- 1 fed hvidløg
- ½ rødløg
- Lidt balsamico
- 4 skiver mozarellabøf
Bruschetta med parmaskinke
- 4 skiver flutes
- olie
- chili flager
- 1 håndfuld spinat blade
- 2 skiver serranoskinke
- 40 gram parmesanost
Bruschetta med feta og champignon
- 4 skiver flutes
- olie
- hvidløgspulver
- 1 håndfuld ruccola
- 40 gram feta
- 4 champignon
Sådan gør du
- Skær tomat, hvidløg og rødløg i små stykker. Bland det sammen.Skær mozzarellabøffen i skiver.Dyp brødskiverne i olie og drys med oregano.
- Skyl spinaten.Riv parmesanosten.Dyp brødskiverne i olie og drys med chiliflager.
- Skyl ruccola.Mos feta med en gaffel.Rens, skær og steg champignongene på en pande med lidt olie.Dyp brødskiverne i olie og drys med hvidløgspulver.
- Tænd ovnen på 180° varmluft.Bag brødene med olie i 5-7 minutter – de skal være let sprøde.
- Put fyld på alle brødene, og bag i yderligere 4 minutter.
Julie
Skal de serveres kolde eller lune?
Grøntmad
Hej Julie, de skal serveres lune. Jeg serverer dem altid umiddelbart efter de kommer ud af ovnen, hvis alt er skyllet og gjort klar, tager det ikke mange minutter at lave 🙂