
Bruschetta er en lækker lækker forret! Det er dog alt for sjældent vi får forret herhjemme. Når vi får gæster, får vi ofte både hovedret og dessert. Men nærmest aldrig forret. Mon andre er gode til at servere forretter?
Bruschetta passer også rigtig godt til tapas, og det får vi til gengæld med jævne mellemrum. Jeg laver gerne forskellige slags, så der er lidt at vælge i mellem.
I dette indlæg får du opskriften på bruschetta med
- Tomat, mozzarella og hvidløg
- Spinat, seranoskinke og parmesan
- Feta, ruccola og stegte champignon
Du kan finde opskriften på et rigtig godt tapasbrød lige her.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Bruschetta – 3 opskrifter
Ingredienser
Bruschetta med tomat og mozarella
- 4 skiver flutes
- olivenolie
- oregano
- 1 tomat
- 1 fed hvidløg
- ½ rødløg
- Lidt balsamico
- 4 skiver mozarellabøf
Bruschetta med parmaskinke
- 4 skiver flutes
- olie
- chili flager
- 1 håndfuld spinat blade
- 2 skiver serranoskinke
- 40 gram parmesanost
Bruschetta med feta og champignon
- 4 skiver flutes
- olie
- hvidløgspulver
- 1 håndfuld ruccola
- 40 gram feta
- 4 champignon
Sådan gør du
- Skær tomat, hvidløg og rødløg i små stykker. Bland det sammen.Skær mozzarellabøffen i skiver.Dyp brødskiverne i olie og drys med oregano.
- Skyl spinaten.Riv parmesanosten.Dyp brødskiverne i olie og drys med chiliflager.
- Skyl ruccola.Mos feta med en gaffel.Rens, skær og steg champignongene på en pande med lidt olie.Dyp brødskiverne i olie og drys med hvidløgspulver.
- Tænd ovnen på 180° varmluft.Bag brødene med olie i 5-7 minutter – de skal være let sprøde.
- Put fyld på alle brødene, og bag i yderligere 4 minutter.
Skal de serveres kolde eller lune?
Hej Julie, de skal serveres lune. Jeg serverer dem altid umiddelbart efter de kommer ud af ovnen, hvis alt er skyllet og gjort klar, tager det ikke mange minutter at lave 🙂