
Råsyltede rabarber er en meget nem tilberedelse af havens rabarber. De skal blot skæres op og overhældes en kogende væske. De råsyltede rabarber kan blandt andet bruges i salater.
Vi er vilde med rabarber herhjemme, og har altid et glas med rabarberkompot i køleskabet. Vi burger det til at komme ovenpå havregrynene om morgenen. Rabarber er også geniale i kage, prøv blandt andet de her fantastiske muffins.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Råsyltede rabarber
Ingredients
- 100 gram rabarber
- 1/2 dl lagereddike
- 1/2 dl vand
- 1 tsk citronsaft
- 1 spsk sukker kan erstattes af eksempelvis Sukrin
Instructions
- Rens rabarberen og skær den i mindre stykker.Hæld dem i et skoldet henkogningsglas.
- Bring eddike, vand, citron og sukker i kog.Hæld det over rabarberen og sæt låg på.
Skriv et svar