SNICKERStærte er en virkelig lækker dessertkage! Hvis du kan lide Snickers, så vil du elske denne kage!
Kagen består af en lækker browniebund, en midte af karamel og peanuts, og en syndig chokolade på toppen. Kagen er meget tung og vildt lækker. Den kan serveres som den er til eftermiddagskaffen, eller du kan servere den til dessert med en god vaniljeis og lidt friske bær. Så har du en dessert, der er ud over det sædvanlige.
Vær opmærksom på at denne SNICKERStærte skal have mindst 4 timer på køl inden servering. Den kan med fordel laves dagen før, du skal bruge den.
Hvis du ligesom jeg har en sød tand, så kan du også tjekke de her opskrifter ud.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Syndig snickerstærte
Ingredienser
Brownie
- 100 gram smør
- 2 æg
- 280 gram sukker
- 100 gram hvedemel
- 50 gram usødet kakao
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 knivspids salt
- lidt smør til formen
- 2 spsk rasp
Karamel
- 1 dåse kondenseret mælk
- 75 gram saltede peanuts
Chokoladetop
- 200 gram mørk chokolade, 55%
- 1 dl piskefløde
Sådan gør du
Brownie
- Smelt smøret og lade det afkøle.
- Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
- Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt.Si det ned i æggemassen.Pisk det hele sammen.
- Tilsæt smøret og pisk igen.
- Smør en tærte- eller springform.Drys med rasp. Vend raspen rundt i formen for at fordele den, og hæld det overskydende ud af formen.
- Placer dejen i formen med en spiseske og glat den forsigtigt ud.Dejen behøver ikke at nå helt ud til kanterne. Den smelter i ovnen, så den skal nok fordele sig fint.
- Bag kagen ved 175° i 20-25 minutter.Hold øje med kagen! Den må ikke få for meget, da en brownie godt må være lidt klæg. Tjek kagen med en strikkepind, en kødnål – eller hvad du ellers plejer at bruge.
- Lad kagen afkøle i formen.
Karamel
- Hæld den kondenserede mælk ud i en tykbundet pande, og lad mælken opvarmes ved svag-middel varme. Brug bagsiden af en ske til at røre rundt.Tag dig god tid, så karamellen ikke brænder på ved for høj varme.Karamellen er færdig så snart den kan samles.
- Hæld karamellen over din brownie og fordel den jævnt.
- Drys peanuts over og pres dem let den i karamellen.
Chokoladetop
- Hæld fløden op i en gryde og opvarm den til lige under kogepunktet.Tag gryden af pladen.
- Hak chokoladen og tilføj den til fløden. Pisk indtil alt chokoladen er smeltet.
- Hæld chokolademassen over kagen med karamel og peanuts. Start med at fordele langs kanten og bevæg dig derefter ind mod midten.
- Opbevar kagen på køl i minimum 4 timer inden servering – lav gerne kagen dagen før!
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar