
Så er der en syrlig æblekompot klar til dig. Du får her opskriften på en helt simpel æblekompot, der smager skønt ovenpå både morgengrøden og som tilbehør til en helt klassisk dessertpandekage. Sidstnævnte kan altså virkelig anbefales 😀
Vi har fået fingre i en hel del æbler, og derfor er de blevet tryllet om til lidt forskellige ting. Blandt andet syrlig æblekompot. Har du mange æbler, kan du både lave denne kompot og min saftige æblekage.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Syrlig æblekompot
Ingredienser
- 2 syrlige æbler
- 2 spsk vand
- 1 tsk vaniljepaste kan udelades, smag og behag
Sådan gør du
- Skær æblerne i tern og hæld dem op i en gryde / kasserolle
- Tilsæt vand og vaniljepaste.Rør rundt.
- Sæt låg på og tænd blusset på middelvarme.Lad det stå i 10 minutter.
- Mos æblerne med en kartoffelmoser.
- Skold et glas og hæld din æblekompot herpå. Opbevar i køleskabet.
Skriv et svar