
Tortellini med ricotta og spinat er super nemt og hurtigt at lave. Jeg kommer her med et bud på, hvordan du kan tilberede en pakke med tortellini.
Det er lidt en luksus ret med både de lækre tortellini med i ricotta og spinat, bacon og godt med fløde. Det er altså ikke en ret du bør spise hver dag – men derimod en ret til en aften, hvor det skal være lidt ekstra lækkert. Du kan servere retten med et glas hvidvin og et godt flutes. Perfekt til en kæresteaften.
Du kan finde flere pastaretter her.
God fornøjelse med opskriften.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Tortellini med ricotta og spinat
Ingredients
- 100 gram bacontern
- 2 tomater
- 1,5 dl madlavningsfløde
- 50 gram revet parmesanost
- 1 tsk paprika
- salt og peber
- 250 gram tortellini med ricotta og spinat
- lidt spinat
Instructions
- Bring letsaltet vand i kog i en gryde.
- Steg baconen sprød på en pande.Tag baconen af og sæt til side til senere.
- Skær tomaterne i små tern.Steg dem i baconfedtet.
- Tilsæt fløde og revet parmesan, paprika og lidt salt og peber.
- Kog tortellini i en gryde.Hæld vandet fra og hæld resten af gryden på panden (det er ok der følger lidt kogevand med).
- Tilsæt baconen igen.Lad retten simre i 5 minutter.
- Server med hakket spinat henover og eventuelt lidt brød til.
Skriv et svar