
Koldskål med æg bliver en smule mere lækker og lidt mere cremet, end mine andre koldskåle, der laves uden æg. I denne opskrift piskes æggehviderne luftige, og det er her den cremede konsistens kommer fra.
Jeg er vild med alle slags hjemmelavet koldskål, men er ikke den store fan af købe varianterne. Mon du også har det sådan?
Til denne portion koldskål med æg, kan du også servere dine egne hjemmelavede kammerjunker eller denne fantastiske koldskålscrunch.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Koldskål med æg
Ingredienser
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 3 spsk sukker
- 1 tsk vaniljesukker med top
- 1 liter tykmælk
- ½ citron
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt i en skål.
- Tilsæt tykmælk og rør det sammen.
- Pres citronsaften igennem en si (så du undgår plump og kerner i din koldskål). Rør det sammen og smag til.
- Server gerne med hjemmelavede kammerjunker til.
Den her har været sommerens opskrift på koldskål herhjemme. Den er så lækker og nem. Tak for at dele den.
Tak for din dejlige kommentar. Så skønt at høre! 🙂