
Pepperoni boller er et rigtig lækkert brød til madpakken. De tager ikke lang tid at lave og du skal ikke have hænderne i dejen. Faktisk, er de bare nemme at lave.
Du kan også erstatte pepperonien af andet kød – eksempelvis skinketern. Jeg har valgt at lave pepperoni boller, fordi alle herhjemme er vilde med pepperoni.
Du kan finde mere madpakke inspiration her på siden, blandt andet mine bedste pølsehorn og pizzasnegle.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Pepperoni boller
Ingredienser
Brødet
- 150 gram bagemargarine
- 1 dl mælk
- 2 dl yoghurt natural
- 25 gram gær
- 2 tsk sukker
- 140 gram tomatpure
- 2 spsk oregano
- 200 gram pepperoni
- 500 gram manitoba mel kan erstattes af hvedemel
- 2 tsk salt
Topping
- 1 æg til pensling
- 100 gram revet ost
Sådan gør du
- Smelt bagemargarinen.Hæld det op i din røreskål.
- Tilsæt mælk, yoghurt, gær og sukker.Rør i det til gæren er opløst.
- Tilsæt tomatpure, oregano og pepperoni.Rør i det til det er blandet godt sammen.
- Tilsæt mel og salt.Ælt dejen på maskine.
- Lad dejen hvile i 15 minutter.
- Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.Jeg bruger 2 skeer, der dyppes i vand, til at forme bollerne.
- Lad bollerne hæve i 1 time med et klæde over.
- Pensl bollerne med et sammenpisket æg.Fordel osten på toppen af bollerne.
- Bag i midten af ovnen ved 230° over/under varme i 12-14 minutter.
Skriv et svar