Pepperoni boller er et rigtig lækkert brød til madpakken. De tager ikke lang tid at lave og du skal ikke have hænderne i dejen. Faktisk, er de bare nemme at lave.
Du kan også erstatte pepperonien af andet kød – eksempelvis skinketern. Jeg har valgt at lave pepperoni boller, fordi alle herhjemme er vilde med pepperoni.
Du kan finde mere madpakke inspiration her på siden, blandt andet mine bedste pølsehorn og pizzasnegle.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Pepperoni boller
Ingredienser
Brødet
- 150 gram bagemargarine
- 1 dl mælk
- 2 dl yoghurt natural
- 25 gram gær
- 2 tsk sukker
- 140 gram tomatpure
- 2 spsk oregano
- 200 gram pepperoni
- 500 gram manitoba mel kan erstattes af hvedemel
- 2 tsk salt
Topping
- 1 æg til pensling
- 100 gram revet ost
Sådan gør du
- Smelt bagemargarinen.Hæld det op i din røreskål.
- Tilsæt mælk, yoghurt, gær og sukker.Rør i det til gæren er opløst.
- Tilsæt tomatpure, oregano og pepperoni.Rør i det til det er blandet godt sammen.
- Tilsæt mel og salt.Ælt dejen på maskine.
- Lad dejen hvile i 15 minutter.
- Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.Jeg bruger 2 skeer, der dyppes i vand, til at forme bollerne.
- Lad bollerne hæve i 1 time med et klæde over.
- Pensl bollerne med et sammenpisket æg.Fordel osten på toppen af bollerne.
- Bag i midten af ovnen ved 230° over/under varme i 12-14 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar