Tunsalat med hytteost smager fantastisk!
Det her er en opskrift, der hører min barndom til.. og jeg er blevet ved med at lave det til min madpakke igen og igen. Som barn, puttede min mor det altid i en bøtte i madpakken og med et stykke brød ved siden af. Jeg elskede det!
Jeg er vild med kombinationen af tun, hytteost og peberfrugter. Tunsalat med hytteost smager lækkert i en sandwich, men kan altså også bare spises med en gaffel. Lige i tiden putter jeg fyldet ovenpå et stykke rugbrød med spinatblade, og har tomater og agurk med ved siden af. En madpakke der er hurtig at samle på arbejdet!
På billedet herover har jeg puttet fyldet i en lækker spinatbolle, og tilsat lidt hjemmesyltede rødløg.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Tunsalat med hytteost
Ingredienser
- 1 dåse tun
- 250 gram hytteost
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 forårsløg
- citronsaft
Sådan gør du
- Hæld vand / olie fra tunen.
- Snit peberfrugter og forårsløg.
- Bland alle ingredienserne sammen.
- Smag til med citron.
Skriv et svar