
Tapas – et fantastisk måltid! Det er virkelig en af mine absolutte yndlingsspise. Tapas kan være nærmest hvad som helst. Det består af en masse forskellige små og lækre retter.
Jeg er selv mest til en god gang pølsetapas, som også ofte er det man får, hvis man bestiller tapas ved en slagter eller lignende. De her spyd er ingen undtagelse, de består af mozzarellakugler, chorizopølse skåret skævt ud og peberfrugter. En lækker sammensætning der både kan bruges på tapasbordet og som appetizers til en velkomstdrink.

Chorizo spyd
Ingredienser
- 1 pose mozzarella minikugler
- 1 chorizo pølse
- 2-3 stk peberfrugter
- 1 pakke tapas spyd
Sådan gør du
- Dræn posen med mozzarella minikugler for vand.
- Skær pølsen i mundrette stykker.
- Rens og snit peberfrugterne i større stykker.
- Sæt på spyd og anret på et fad.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
hej
skal chorizo pølserne ikke grilles før de kommer på spyd?
Hej Susanne, nej det behøver den ikke ☺️ en chorizo er enten tørret eller røget og klar til brug 🙂
Kh Jeanette