
Chorizo spyd er fantastisk til tapas eller som en pindemad til et glas vin. Tapas er en af mine absolutte yndlingsspise. Tapas kan være nærmest hvad som helst. Det består af en masse forskellige små og lækre retter, du kan derfor sammensætte måltidet af alt det, du bedst kan lide.
Mine chorizo spyd består af mozzarellakugler, chorizopølse og peberfrugter. Det er en lækker sammensætning.
Af andre retter, der kan bruges på samme måde, kan du også lave rødbedeblinis med laks og krydderurtecreme eller bruschetta.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Chorizo spyd
Ingredients
- 1 pose mozzarella minikugler
- 1 chorizo pølse
- 2-3 stk peberfrugter
- 1 pakke tapas spyd
Instructions
- Dræn posen med mozzarella minikugler for vand.
- Skær pølsen i mundrette stykker.
- Rens og snit peberfrugterne i større stykker.
- Sæt på spyd og anret på et fad.
hej
skal chorizo pølserne ikke grilles før de kommer på spyd?
Hej Susanne, nej det behøver den ikke ☺️ en chorizo er enten tørret eller røget og klar til brug 🙂
Kh Jeanette