Havregrød med æble og kanel behøver vidst ikke den helt store salgstale. Æble og kanel er bare en sikker vinder. Prøv at tilføje lidt chokolade på toppen – så bliver det smagsmæssigt en hel dessert!
Skulle du mod forventning have rester, eller har du bevidst lavet en alt for stor portion, så kan du lave mine flade grødkager som laves af netop grødrester. De bliver vildt gode med denne æble og kanel grød.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Havregrød med æble og kanel
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 2-3 dl mælk
- 1 tsk vaniliesukker kan udlades
- 1 tsk kanel
- 1 æble
- 10 mandler
- Lidt revet mørk chokolade (70%)
Sådan gør du
- Bland havregryn, vaniljesukker og kanel i en skål / tallerken.
- Tilsæt mælken og et halvt revet æble. Rør rundt.
- Varm grøden i microovnen. Giv det først 1 minut – rør rundt – og give det 1 minut mere.
- Tilføj din topping. Jeg har brugt ½ æble, revet chokolade og mandler.
Noter
- Du kan evt. tilsætte en spsk chia til grøden inden den varmes.
- Har du prøvet min opskrift på flade kager lavet af grødrester? Denne grød er fantastisk til dette!
- Grøden kan også laves i en gryde. Her blander du alle ingredienserne sammen, og lader grøden koge sig selv ind under lav varme. Tag gryden af blusset når grøden har den ønskede konsistens – du kan altid tilføje mere væske.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar