
Flade grødkager er et resultat af at jeg elsker at bruge mine rester. Den anden morgen havde jeg en stor rest af min havregrød med æble og kanel. Jeg bryder mig ikke rigtig om at smide mad ud, så jeg satte mig for at lave en form for kage eller pandekage ud af det. Den opskrift jeg er endt med her, er altså ret lækker (hvis jeg selv må sige det).
Hvis du ikke har en rest af noget grød, kan du lave en portion af 1 dl havregryn og 3 dl mælk. Kog det sammen eller giv det et par minutter i microovnen, og så er du klar til at lave flade grødkager. Du kan tilsætte forskellige smage til grøden. Jeg kan anbefale lidt revet æble eller en most banan, da det er lækkert for konsistensen af kagerne.
Mangler du noget lækkert til morgenmadsbordet? Så kan du også lave brunchpandekager eller arme riddere.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Flade grødkager
Ingredienser
- 200 gram færdig havregrød
- 1 æg
- ½ dl mel
- ½ tsk vaniljesukker
- ½ tsk bagepulver
- 1 håndfuld chokolade i grove stykker
Sådan gør du
- Alle ingredienser blandes sammen.
- Ovnen tændes på 200°.
- Dejen sættes i store klatter med en spiseske på et stykke bagepapir.
- Bag i 20 minutter i midten af ovnen.
Skriv et svar