
Havregrød med æble og kanel behøver vidst ikke den helt store salgstale. Æble og kanel er bare en sikker vinder. Prøv at tilføje lidt chokolade på toppen – så bliver det smagsmæssigt en hel dessert!
Skulle du mod forventning have rester, eller har du bevidst lavet en alt for stor portion, så kan du lave mine flade grødkager som laves af netop grødrester. De bliver vildt gode med denne æble og kanel grød.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂


Havregrød med æble og kanel
Ingredients
- 1 dl havregryn
- 2-3 dl mælk
- 1 tsk vaniliesukker kan udlades
- 1 tsk kanel
- 1 æble
- 10 mandler
- Lidt revet mørk chokolade (70%)
Instructions
- Bland havregryn, vaniljesukker og kanel i en skål / tallerken.
- Tilsæt mælken og et halvt revet æble. Rør rundt.
- Varm grøden i microovnen. Giv det først 1 minut – rør rundt – og give det 1 minut mere.
- Tilføj din topping. Jeg har brugt ½ æble, revet chokolade og mandler.
Notes
- Du kan evt. tilsætte en spsk chia til grøden inden den varmes.
- Har du prøvet min opskrift på flade kager lavet af grødrester? Denne grød er fantastisk til dette!
- Grøden kan også laves i en gryde. Her blander du alle ingredienserne sammen, og lader grøden koge sig selv ind under lav varme. Tag gryden af blusset når grøden har den ønskede konsistens – du kan altid tilføje mere væske.
Skriv et svar