Ostesuppe med sprøde toppings! Jeg blev introduceret til ostesuppe på Kolding Sygehus. Jeg ville nok selv være gået udenom suppen, men Niels hentede mad til mig, og derfor prøvede jeg at smage på det. Det smagte skønt! Så selvom det både ser og lyder lidt specielt, så kan jeg kun anbefale at prøve suppen, det er en rigtig lækker forret.
Jeg synes at suppen i sig selv er til den fede side, så jeg topper den med en simpel kinakålssalat. Det kan noget! Det kan faktisk noget rigtig godt sammen. Derfor kan du nu få opskriften på denne suppe – ostesuppe med sprøde toppings 🙂
Jeg bruger blandt andet rugbrødscroutoner ovenpå, mums!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Ostesuppe
Ingredienser
Ostesuppe
- 1 liter vand
- 1 tsk salt
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 hønsebouillon
- 2 spsk mel
- 200 gram natural smøreost
- 1 dl madlavningsfløde
- friskkværnet peber
Tilbehør
- 3 blade kinakål
- 4 cherry tomater
- 200 gram bacon
- rugbrødscroutoner
Sådan gør du
Ostesuppe
- Bring 9 dl vand og salt i kog. Tilsæt en bouillon.
- Ryst mel og den sidste dl vand godt sammen i en sovsejævner og tilsæt det i gryden.
- Bring suppen i kog og skru bagefter ned på medium varme.
- Tilsæt smøreost og fløde og lad suppen stå og varme igennem i 10 minutter. Rør i det undervejs.
- Smag til med peber.
Tilbehør
- Snit en salat af kinakål og tomater. Det hele skal være i helt tynde skiver.
- Steg bacon sprødt.
- Lav en portion rugbrødscroutoner
Noter
- Savoykål i stedet for kinakål
- Seranoskinke i stedet for bacon
- Rugbrødsstave i stedet for rugbrødscroutoner
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar