
Chaffles er en vaffel lavet af æg og ost. Navnet på denne sag er en sammentrækning af “cheese waffles”, de smager fantastisk og er super nemme at lave. Chaffles kan spises både til morgen, middag og aften – se eksempler på dette i opskriften.
De går også under det fordanskede navn chaffler.
I min version af chaffles bruger jeg hytteost, men i den oprindelige Keto-udgave bruger man almindelig revet ost. Du kan putte fyld i dejen, eller bruge dem som et alternativ til sandwichbrød. Jeg bruger dem oftest med fyld, og der tager jeg blot af de rester som køleskabet byder på. På billederne her på siden, kan du finde en version med skinkestrimler, og en anden hvor jeg har brugt pølse, salat og krydderier. Helt simpelt og lyn-hurtig mad.
Du kan blande de fleste grøntsags- og kødrester i din chaffles, derfor er det en af vores favorit hovsa-løsninger til aftensmad. Det er nemt og hurtigt at lave, de dage hvor tidsplanen skrider og man hurtigt må tænke i andre baner.
Hvis du mangler en god opskrift på madvafler, kan jeg anbefale dig at prøve mine spinatvafler med fuldkornsmel!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Chaffles med hytteost
Ingredienser
- 4 æg
- 200 gram hytteost
- 1 tsk barbecuekrydderi
- olie
Sådan gør du
- Pisk ingredienserne sammen.
- Bag dine chaffles i et varmt vaffeljern.Pensl eventuelt jernet med olie.
Noter
- Morgenmad: Bland skinketern og snittet kålmix i blandingen.
- Frokost: Fold vaflen på midten og brug den som en wrap fyldt med salatblade, tomater, avokado og kylling.
- Aftensmad: Bland med snittet spinat, pølseskiver og pasta.
Skriv et svar