
Æggesalat med avokado er min nyeste frokost-favorit. Mums det smager godt, og så er det både nemt og hurtigt at lave.
I denne æggesalat med avokado putter man alle ingredienserne i enten en dyb tallerken eller en skål. Herefter skal det hele moses sammen med en gaffel, og så er den klar. Det er altså meget simpelt at lave.
Jeg er ret vild med pålæg som dette der “røres” sammen. Prøv også min tunsalat med hytteost.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Æggesalat med avokado
Ingredients
Æggesalat
- 2 æg, kogte
- ½ avokado
- 2 spsk hytteost
- 2 tsk citronsaft
- ½ forårsløg
- salt og peber
Øvrigt
- 2 skiver brød
- mayo
- spinat
Instructions
Æggesalat
- Kog æggene og lad dem afkøle.
- Skær æg og avokado i små tern.Læg det i en dyb tallerken.
- Tilsæt hytteost og citronsaft.
- Flæk forårsløget på midten og skær det ud i tynde runde halvcirkler.
- Mos og bland det hele med en gaffel.
- Smag til med salt og peber.
Forslag til anretning
- Rist brødet.
- Smør brødet med mayonnaise (jeg bruger Hellmanns).
- Læg en god mængde spinat ovenpå.
- Top med æggesalaten.
Skriv et svar