Arme riddere eller french toast er vildt lækkert. Det er et stykke kedeligt brød, der ved hjælp af æg, mælk, kanel og sukker, bliver forvandlet til et sprødt og sødt stykke brød, som man næppe kan nøjes med ét stykke af!
Det er ikke en morgenmadsspise, man skal begynde at tælle kalorier på 😉
Hvis du er til kanelsnegle, så er du sikkert også til arme riddere. De minder mere om et stykke kage end et stykke brød. Retten er da også i sin oprindelse en dessert lavet af gammelt tørt brød. I dag serveres de som et lækkert tilbehør til brunchbordet – side om side med scrambled eggs, bacon, bønner og pandekager.
Arme riddere er et lækkert supplement til brunch, sammen med en morgenskål og luftige brunchpandekager.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Arme riddere
Ingredienser
- 8-10 skiver toastbrød
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 1 tsk vaniljepaste
- 2 spsk sukker + lidt ekstra til drys
- 1 tsk kanel
- smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk æg, mælk, vaniljepaste, sukker og kanel sammen.
- Opvarm en pande ved middel varme og brun lidt smør af deri.
- Dyp brødene i blandingen, placer dem på panden og drys oversiden med lidt ekstra sukker.Vend brødene om, når de er gyldne og let sprøde på undersiden.
- Tag dem af panden når de er færdige.Server dem med det samme.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar