
Arme riddere eller french toast er vildt lækkert. Det er et stykke kedeligt brød, der ved hjælp af æg, mælk, kanel og sukker, bliver forvandlet til et sprødt og sødt stykke brød, som man næppe kan nøjes med ét stykke af!
Det er ikke en morgenmadsspise, man skal begynde at tælle kalorier på 😉
Hvis du er til kanelsnegle, så er du sikkert også til arme riddere. De minder mere om et stykke kage end et stykke brød. Retten er da også i sin oprindelse en dessert lavet af gammelt tørt brød. I dag serveres de som et lækkert tilbehør til brunchbordet – side om side med scrambled eggs, bacon, bønner og pandekager.
Arme riddere er et lækkert supplement til brunch, sammen med en morgenskål og luftige brunchpandekager.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Arme riddere
Ingredienser
- 8-10 skiver toastbrød
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 1 tsk vaniljepaste
- 2 spsk sukker + lidt ekstra til drys
- 1 tsk kanel
- smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk æg, mælk, vaniljepaste, sukker og kanel sammen.
- Opvarm en pande ved middel varme og brun lidt smør af deri.
- Dyp brødene i blandingen, placer dem på panden og drys oversiden med lidt ekstra sukker.Vend brødene om, når de er gyldne og let sprøde på undersiden.
- Tag dem af panden når de er færdige.Server dem med det samme.
Skriv et svar