
Brunchpandekager er luftige og søde pandekager, der egner sig godt til et morgenbord (men hey – de smager ligeså skønt lige meget hvornår på dagen du serverer dem). I min opskrift er der en god mængde vaniljesukker, som er med til at give dem den smag og sødme, som jeg bedst kan lide.
Vejen til høje og fluffy brunchpandekager, starter med en pisket æggemasse – det gør virkelig en stor forskel på det færdige resultat. Se beskrivelsen i opskriften nederst på siden.
Af andre lækre pandekageopskrifter, vil jeg også anbefale dig at prøve
- Pandekager med øl
- Bananpandekager med brombær
- Chiapandekager
- Spinatpandekager
- Peanutbutter- og bananpandekager
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Brunchpandekager
Ingredienser
- 2 æg
- 250 gram hvedemel
- 2 spsk sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 3 dl mælk
Sådan gør du
- Del æggene i hvider og blommer.
- Pisk æggehviderne helt stive.
- Bland alle de tørre ingredienser i en anden skål.
- Pisk de tørreingredienser med mælk og æggeblommer.
- Vend dejmassen sammen med de stive æggehvider.
- Steg pandekagerne i smør på en pande med middel-høj varme.
Skriv et svar