
Hvorfor vælge, når man kan få begge dele…? Lad mig præsentere: Pepperoni- og pølsemuffins. Mums! En madpakkeide der skaber glæde blandt (især) børnene. Mine er i hvert fald vældig begejstrede, og vi voksne spiser dem da også gerne 😉
Pepperoni- og pølsemuffins er nemme at lave, og så er de fryseegnede. Af andre meget børnevenlige madpakke-ideer kan du også give dig i kast med pepperoni stænger, pizzasnegle og grove pølsehorn.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Pepperoni- og pølsemuffins
Ingredients
- 10 gram gær
- 2 dl vand
- 1 spsk honning
- 240 gram pølser uden skind
- 100 gram pepperoni
- 2 æg
- 2 spsk olie
- 200 gram revet ost
- 100 gram havreklid
- 1 tsk salt
- 250 gram hvedemel
Instructions
- Opløs gæren i lunkent vand.Tilsæt honning.Lad blandingen stå mens du forbereder det næste.
- Skær pølser og pepperoni i ønskede stykker.Tilsæt til blandingen.
- Tilsæt også æg, olie, revet ost, havreklid og salt.Rør rundt.
- Tilsæt hvedemelet og rør det ind i den øvrige dej.
- Lad dejen hvile i 20 minutter.
- Fordel dejen i enten smurte forme eller papirsforme.
- Lad dine muffins hæve i halvanden time.
- Bag dem ved 180° over/under varme i 20 minutter.Slut eventuelt af med 2 minutters varmluft for mere farve.
Skriv et svar