Bagt havregrød med blåbær og kanel er en super lækker morgenmad, hvor smagen er HELT i top. Det er blevet vores nye weekend favorit, med undtagelse af nybagte boller, for det er der altså ikke noget der slår 😉
Det tager lidt tid at lave bagt havregrød. Der er flere processer i det, idet man skal starte med at koge grøden, inden man kan blande ingredienserne og bage den. Men jeg er ret vild med den konsistens det giver, så det er det værd, når man har tiden en lørdag morgen. Der er ikke meget arbejde i det, bare en del ventetid.
Bagt havregrød med blåbær og kanel kan toppes med det du bedst kan lide. For mig er det vigtigt, at der er noget der knaser, som kontrast til den bløde grød. På billedet øverst, har jeg brugt crunchy peanutbutter, banan og hjemmelavet kanelgranola.
Hvis du gerne vil have en mere frisk grød, kan du prøve denne med hindbær i. Skal det gå hurtigt kan du også blot lave en helt almindelig portion havregrød – du kan finde mere inspiration her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Bagt havregrød med blåbær og kanel
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 2 dl mælk
- 1 æg
- 1/2 banan
- 1 dl blåbær Jeg bruger frosne
- 1 tsk kanel
- 1 spsk kanelsukker
Sådan gør du
- Havregryn og mælk blandes i et lille ovnfast fad, og sættes i microovnen i 3 minutter.
- Æg, kanel og most banan piskes i grøden med en gaffel.
- Bland blåbærrene i havregrøden og drys kanelsukker hen over toppen.
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i 15 minutter.
- Bærrene bliver varme, så lad gerne grøden afkøle i et kvarters tid inden du spiser.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Maja
Smager lækkert.