
Bagt havregrød med hindbær er en dejlig frisk, lækker og mættende morgenmad.
Jeg har afprøvet flere opskrifter på bagt havregrød på det seneste, og denne her er jeg vendt tilbage til flere gange. Selve grøden er dejlig blød og lækker, og hindbærrene tilføjer et frisk pust. Bagt havregrød med hindbær er bare en super lækker kombination! Er du mere blåbær-typen, kan du her finde opskriften på bagt havregrød med blåbær og kanel.
Som altid kan du drysse med din favorit topping, men til denne grød vil jeg godt anbefale denne opskrift med knasende honningristede havregryn. Skal det være lidt sundere, kan du kaste dig ud i en hjemmelavet granola.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Bagt havregrød med hindbær
Ingredients
- 1 dl havregryn
- 2 dl mælk
- 1 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 dl hindbær jeg bruger frosne
- 1-2 tsk rørsukker kan udelades
Instructions
- Havregryn og mælk blandes i et lille ovnfast fad, og sættes i microovnen i 3 minutter.
- Æg og vaniljesukker piskes i grøden med en gaffel.
- Bland hindbærrene i havregrøden og drys rørsukker hen over toppen.
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i 15 minutter.
- Bærrene bliver varme, så lad gerne grøden afkøle i et kvarters tid inden du spiser.
Skriv et svar