
Kanelgranola er til dig, der ligesom jeg, elsker alt med kanel! Det er super nemt at lave sin egen granola, og det smager skønt. Så hvorfor ikke bare gå i kast med det?
Min kanelgranola har en mild smag af kanel. Det går rigtig godt til diverse skyr og yoghurter, men også havregrød af forskellige slags.
Her på siden kan du finde flere forskellige opskrifter på granola. Prøv også min kakaogranola og julegranolaen, der smager at brunkager.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kanelgranola
Ingredienser
- 1 spsk smør eller kokosolie
- 4 spsk honning
- 4 dl havregryn
- 2 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 2 dl grofthakkede mandler
- 4 spsk kanel
Sådan gør du
- Bland havregryn, solsikkekerner, hørfrø, mandler og kanel godt sammen.
- Fedtstof og honning smeltes sammen på en pande ved middelvarme. Når det er smeltet tilsættes kerne blandingen. Rør godt rundt.
- Når det hele er mixet godt sammen, tages det af panden og fordels i et tyndt lag ud over en bageplade med bagepapir.
- Bag din granola i ovnen ved 180° i 15-20 minutter. Vend rundt i det hver 5. minut og hold godt øje – det skal være sprødt men ikke brænde på.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Skriv et svar