
Bailey-rosiner i chokolade er rigtig meget noget for mig 😀
Siden jeg var barn, har jeg elsket de overtrukne rosiner fra Bridge blandingen. Men da det er det eneste jeg gider have fra den pose, virker det lidt for voldsomt at købe hele posen… Så jeg har givet mig i kast for at lave noget, der kan minde lidt om. De her bailey-rosiner i chokolade er ikke helt det samme, men de er værdige som en konkurrent dertil!
Du kan naturligvis bruge en hvilken som helst likør som smagsgiver til rosinerne.
Du kan her finde flere lækre juleopskrifter.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Bailey-rosiner i chokolade
Ingredienser
- 2 dl rosiner
- ½ dl bailey
- 150 gram chokolade
Sådan gør du
- Bland rosiner og bailey godt sammen.Lad det stå på køkkenbordet og trække i minimum 2 timer.
- Smelt chokoladen.
- Hæld bailey-rosinerne i den smeltede chokolade og rør indtil chokoladen er godt fordelt.
- Spred rosinerne ud på et stykke bagepapir.Stil det køligt så chokoladen størkner.
- Hak chokoladen med kniv, så du får stykker i den størrelse du ønsker.Opbevares køligt.
Skriv et svar