
Varm bønnesalat er et helt simpelt, og meget velsmagende, tilbehør til din aftensmad. Det tager ikke mange minutter at bikse sammen, og det passer til rigtig meget forskelligt mad. Varm bønnesalat er en go to for mig i efteråret, hvor man igen skal vende sig til en mørkere tid.
Er du til det hurtige hverdagstilbehør, der kan forberedes på få minutter, så kan du også prøve at lave grønne grøntsager.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Varm bønnesalat
Ingredienser
- 300 gram grønne bønner
- 1 håndfuld små tomater – blomme eller cherry
- 6 champignon
- feta
- 1 spsk olivenolie
- 1-2 tsk hvidløgspulver
Sådan gør du
- Afmål, rens og snit ingredienserne.Anret i et fad.
- Hæld olivenolie over og drys med hvidløgspulver.
- Bag i ovnen ved 200° over/under varme i 30 minutter.Vend rundt i blandingen efter 20 minutter.
Skriv et svar