
Kartofler og grønt i ovnen er en simpel måde at lave hurtigt tilbehør til aftensmaden. Du kan i princippet tilsætte hvilke som helst grøntsager, og derfor er en ret som denne god altid at have i baghånden. Det er en af de ting, man nærmest altid kan se sig ud af at lave – også efter en lang arbejdsdag og med børn i ulvetimen.
Er du også til tilbehør i ovnen, med minimalt arbejde? Så kan du give dig i kast med pestokartofler og grønne grøntsager. Det er to meget nemme måder, at få både kartofler og grønt til måltidet.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kartofler og grønt i ovnen
Ingredienser
- 400 gram kartofler jeg har brugt små kartofler med skræl
- 4 gulerødder
- 1 rødløg
- 100 gram frosne bønner
- 2 spsk rapsolie
- 1 tsk hvidløgskrydderi
- 1 tsk timian
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Rens kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
- Skræl gulerødderne og skær også dem i mindre stykker.
- Skær løget i både.
- Bland kartofler, gulerødder, løg og bønner i et ovnfast fad.
- Hæld olie og krydderier henover, rør det godt ud så det fordeler sig over grøntsagerne.
- Bag i midten af ovnen ved 200° varmluft i ca 40 minutter.Rør i det et par gange undervejs.
Skriv et svar