
Smørbagt spidskål er et af de mest simple stykker tilbehør, du kan lave til din aftensmad. Det er meget simpelt, og kræver kun minimal arbejdsindsats fra dig 😀
Samtidig smager smørbagt spidskål skønt og det passer til det meste kød.
Mangler du inspiration til hvad du kan bruge dit spidskål til? Jeg bruger spidskål i mange af mine retter, og nogle af vores families favoritter er spidskålstoast, salat og stegt spidskål (som eksempelvis kan bruges som er alternativ til spaghetti).
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Smørbagt spidskål
Ingredienser
- 1 spidskål
- 30 gram smør
- salt og peber jeg har brugt friskkværnet
- 10 gram revet parmesanost
Sådan gør du
- Del spidskålet på midten og skær stokken ud.Del igen hvert stykke i to, på samme led som før, og placer stykkerne i et ovnfast fad.
- Skær smørret i tynde skiver og placer det ovenpå spidskålen.Drys med salt og friskkværnet peber.(Hvis du har en smørblok, kan du bruge en ostehøvl til at få tynde skiver)
- Bag ved 200° over/under varme i 20 minutter.Når der er 5 minutter tilbage, skal spidskålen drysses med parmesan.
Skriv et svar