
Stegte gulerødder med timian er en af mine nemmeste opskrifter på tilbehør.
Jeg har aldrig brudt mig sønderlig meget om kogte gulerødder, mest fordi at mange (særligt ældre generationer) koger dem så længe, at alt bid for længst har forladt dem. Jeg plejer derfor enten at stege mine gulerødder på panden eller bage dem i ovnen. Når de tilberedes på denne måde, synes jeg de beholder mere smag.
Mine stegte gulerødder med timian kan laves klar på en halv time, og skal blot vendes et par gange undervejs. Det er nemt.
Du kan også prøve at lave gulerødder med bacon eller stegte gulerødder med honning.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Stegte gulerødder med timian
Ingredienser
- Gulerødder
- Olivenolie
- Timian
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og skær enderne af.
- Fordel lidt olie på panden.
- Læg gulerødderne side om side, vend dem rundt på panden, så de får lidt olie over det hele.
- Drys med timian over gulerødderne, og tænd blusset på lav varme. Lad gulerødderne stå og småstege i ca 30 minutter – de skal stadig have bid, når de er færdige. Vend dem nogle gange undervejs.
Skriv et svar