
Er du også til gulerod, der fortsat smager af gulerod efter tilberedning? Så kan jeg anbefale dig at stege dem på panden eller bage dem i ovnen.
Jeg har aldrig brudt mig sønderligt meget om kogte gulerødder, mest fordi at mange (særligt ældre 😆) koger dem så længe, at alt bid forlængst har forladt dem.
Du kan også prøve at lave gulerødder med bacon.
Her får du et bud på hvordan du kan lave dem lækre på panden.
Stegte gulerødder – klar til at at blive opvarmet
Stegte gulerødder med timian
Ingredienser
- Gulerødder
- Olivenolie
- Timian
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og skær enderne af.
- Fordel lidt olie på panden.
- Læg gulerødderne side om side, vend dem rundt på panden, så de får lidt olie over det hele.
- Drys med timian over gulerødderne, og tænd blusset på lav varme. Lad gulerødderne stå og småstege i ca 30 minutter – de skal stadig have bid, når de er færdige. Vend dem nogle gange undervejs.
Skriv et svar