Barbecue majs med parmesanost – DÉT er guf!
Så blev det sæson for majskolber, og det er faktisk det eneste tidspunkt at vi rigtig spiser majs i min familie. Jeg elsker majskolber, men gider ikke rigtig majs i min mad ellers. Det er til stor undring for mange. Men jeg synes smagen fylder for meget i salater, pita og hvad man ellers typisk bruger det til.
Men majskolber – uhm hvor smager det bare skønt! Det kan man vidst ikke ødelægge. Jeg er både til de helt almindelige kogte kolber med smør og salt, hvidløgsmajs og som her: Barbecue majs med en god barbecuesauce og revet parmesan.
Barbecue majs
Ingredienser
- 2 majskolber
- 2 spsk barbecuemarinade
- 1 knivspids salt
- parmesanost
Sådan gør du
- Fjern blade og trevler fra majskolberne.
- Pensl med barbecue marinade og læg kolberne i et ovnfast fad.
- Drys med lidt salt og riv parmesan over.
- Bag i ovnen ved 200° i 25 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar