
Barbecue majs med parmesanost – DÉT er guf!
Så blev det sæson for majskolber, og det er faktisk det eneste tidspunkt at vi rigtig spiser majs i min familie. Jeg elsker majskolber, men gider ikke rigtig majs i min mad ellers. Det er til stor undring for mange. Men jeg synes smagen fylder for meget i salater, pita og hvad man ellers typisk bruger det til.
Men majskolber – uhm hvor smager det bare skønt! Det kan man vidst ikke ødelægge. Jeg er både til de helt almindelige kogte kolber med smør og salt, hvidløgsmajs og som her: Barbecue majs med en god barbecuesauce og revet parmesan.

Barbecue majs
Ingredienser
- 2 majskolber
- 2 spsk barbecuemarinade
- 1 knivspids salt
- parmesanost
Sådan gør du
- Fjern blade og trevler fra majskolberne.
- Pensl med barbecue marinade og læg kolberne i et ovnfast fad.
- Drys med lidt salt og riv parmesan over.
- Bag i ovnen ved 200° i 25 minutter.
Skriv et svar