Black Magic med kokostopping smager helt fantastisk! Black Magic er en super saftig chokoladekage med en dejlig chokoladesmag. Kokostoppingen er prikken over i’et, og den spises med stor velbehag af både børn og voksne.
Jeg har medbragt denne kage ved flere lejligheder, og Black Magic med kokostopping, er sådan en slags kage, som der altid er flere, der efterspørger opskriften på 😉
Prøv også Black Magic med oreo cream cheese frosting – den er ligeså god, og en stor-favorit ved børn.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Black Magic chokoladekage
Ingredienser
- 300 gram hvedemel
- 450 gram sukker
- 100 gram usødet kakao bagekakao, hollandskkakao eller lignende
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk natron
- 2 æg
- 2,5 dl mælk
- 2,5 dl kaffe afkølet
- 1,25 dl olie
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Tilsæt æg, mælk, afkølet kaffe og olie.Pisk et par minutter ved lav hastighed.
- Beklæd en bradepande på 30×40 cm med bagepapir og hæld dejen deri.
- Bages i midten af ovnen ved 175° i cirka 1 time.Prik dejen for at tjekke om den er færdigbagt.
Noter
- Dejen kan også fordeles i to springforme – her er bagetiden 40 minutter.
- Lav kagen i god tid. Dette er en af de kager, som har bedst af at blive lavet et par dage før den skal serveres. Jeg har spist rester af den på 4. dagen hvor den stadig smager som nybagt!
- Kagen er originalt med en chokolademousse i midten og på toppen. Mange topper den med et væld af chokolader og bær – det ser rigtig flot ud.
- Black magic smager IKKE (på nogen som helst måde) af kaffe. Kaffen forstærker blot chokoladesmagen. Du kan bruge anden væske som eksempelvis appelsinjuice eller kakaomælk, bemærk da at resultatet ikke bliver helt det samme.
Black magic med kokostopping
Ingredienser
Kokostopping
- 200 gram smør
- 30 gram bagekakao
- 150 gram kaffe
- 10 gram vaniljesukker
- 400 gram flormelis
- 150 gram kokos
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Betina
I topping på denne kage, skal det da være færdigelavet kaffe 150 g?
Jeanette fra Grøntmad.dk
Hej Betina – ja lige præcis 🙂
Det er svarende til halvanden deciliter.
God fornøjelse, kh Jeanette
Betina
Skulle der så ikke stå halvanden deciliter færdiglavet kaffe? I stedet for 150 gram kaffe