
Butterdejstwister med bacon er en nem og lækker lille snack. Vi er en bacon-glad familie, så snacks som denne er altid et hit. De er dog mest spændende, hvis man spiser dem samme dag som de laves.
Du kan servere en butterdejstwister som en appetizer, til tapas og de er også lækre at servere til eftermiddagsmadsmad på en varm sommerdag (her serveres de sammen med en kold øl til de voksne, og børnene kan hapse en med i hånden og lege videre). Af lignende snacks kan du også lave triple-cheese’n garlic twisters.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Butterdejstwister med bacon
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 150 gram pikantost
- 7-8 skiver bacon
- 1 æg
Sådan gør du
- Rul butterdejen ud og smør pikantost ovenpå.
- Placer baconskiverne ovenpå dejen.
- Skær eller klip butterdejen så det passer med størrelsen på dit bacon. Jeg deler også en gang på langs.
- Sno stykkerne, placer dem på en bageplade og pensl dem med et sammenpisket æg.
- Bag i midten af ovnen ved 200° varmluft i 15-20 minutter.
Skriv et svar