Børnenes pasta-favorit – titlen siger det egentlig meget godt. Her er opskriften på en pastaret, som både store og små herhjemme er vilde med. Retten er god, fordi den kan passe til lejligheder, hvor både børn og voksne er samlet. Børnenes pasta-favorit er enkel, hvilket sikrer at de fleste børn kan lide den. Retten kan hurtigt piftes op med et godt stykke brød og en lækker salat. Så har du også et skønt måltid til de voksne. Derudover kan den smækkes sammen dagen i forvejen, hvilket gøre den ideel til gæstemad.
Serveringsforslag, brød
Serveringsforslag, salat
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Børnenes pasta-favorit
Ingredienser
- 500 gram pastapenne
- salt og olie til kogevandet
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 200 gram bacontern
- 500 gram oksefars
- 1 spsk barbecue
- 1 spsk oregano
- 2 peberfrugter
- 300 gram cocktailpølser
- 1 dåse flåede hakkede tomater
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 500 ml mornaysauce
- 200 gram revet mozzarella
Sådan gør du
- Kog pasta – den skal ikke være kogt helt færdig. Hæld vandet fra pastaen og skyl den i koldt vand.
- Hak løg og hvidløg fint. Svits det et par minutter i en gryde sammen med bacon.
- Rør fars, barbecue og oregano i. Rør rundt i det til kødet er brunet af.
- Snit peberfrugterne og halver cocktailpølserne. Bland det i gryden.
- Hæld de flåede tomater, sukker, salt og peber i. Lad retten stå og simre i 10 minutter.Smag til.
- Smør et stort ovnfast fad.Hæld pastapenne i fadet og fordel kødsaucen ovenover.
- Hæld mornaysauce over fadet.
- Brug skaftet af en gaffel/ske/kniv til at stikke ned i fadet, og kør den rundt i hele fadet i cirkulære bevægelser. På denne måde får du fordelt både kød og sauce i hele pastafadet.Fordel revet mozzarella over toppen.
- Bag i ovnen i 20 min ved 200°.
Skriv et svar