
Stegt broccolini er en hurtig og nem måde at få nogle skønne grøntsager til maden. Jeg kan godt lide at grøntsagerne stadig har lidt bid, og derfor foretrækker jeg at stege dem på panden.
Denne opskrift på stegt broccolini kan serveres til det meste. Sidst jeg lavede det, fik vi en bøf og ovnstegte kartofler til. Det kan serveres til alle typer af kød.
Grøntsagen broccolini går under mange navne. Den kaldes også aspargesbroccoli, bimi og baby broccoli.
Det er en nyere grøntsag herhjemme. Af andre “nyere” grøntsager, kan du også her finde en opskrift med pak choi.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Stegt broccolini
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 rødløg
- 1 gulerod
- 200 gram broccolini
- salt
- peber
Sådan gør du
- Snit hvidløget fint og steg det i olivenolie på panden.
- Tilsæt rødløg, gulerod og broccolini.
- Drys lidt salt og peber henover.
- Steg det hele i 10 minutter.
Skriv et svar