
Chiligryde er i bund og grund en stærk kødsovs. Den er kalorielet og virkelig nem at lave. Den består af ingredienser man kan finde i de fleste køkkener, og er derfor god som en “hovsa-ret” de dage man ikke har fået planlagt aftensmaden.
Min chiligryde er – som du nok har gættet ud fra navnet – en stærk ret. Jeg elsker stærkt mad, så der er ikke sparet på styrken i denne ret.
Vi får altid denne ret med stegt spidskål til, men den kan også sagtens bruges med ris eller kartoffelmos til.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Chiligryde
Ingredients
Chiligryde
- 1 spsk olie
- 2 fed hvidløg
- 400 gram hakket oksekød
- 2 røde peberfrugter
- 1 løg
- 2 røde chili
Spidskål
- 2 mellemstore spidskål
- 1 spsk olie
- ½ tsk salt
Instructions
- Opvarm olien i en gryde. Hak hvidløget fint og lad det stege et par minutter i olien, inden kødet brunes heri.
- Peberfrugt, løg og chili snittes i passende størrelser og tilføjes til kødet.
- Tilsæt de hakkede tomater, barbecue, paprika og den frosne spinat.
- Lad retten stå og små-simre i 20 minutter, så smagen af chili kan nå at trænge igennem.
- Snit spidskål og steg det på en pande med lidt olie og salt. Server når spidskålen har den ønskede konsistens. Jeg kan godt lide, at der stadig er en smule bid i.
Skriv et svar