Chiligryde er i bund og grund en stærk kødsovs. Den er kalorielet og virkelig nem at lave. Den består af ingredienser man kan finde i de fleste køkkener, og er derfor god som en “hovsa-ret” de dage man ikke har fået planlagt aftensmaden.
Min chiligryde er – som du nok har gættet ud fra navnet – en stærk ret. Jeg elsker stærkt mad, så der er ikke sparet på styrken i denne ret.
Vi får altid denne ret med stegt spidskål til, men den kan også sagtens bruges med ris eller kartoffelmos til.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Chiligryde
Ingredienser
Chiligryde
- 1 spsk olie
- 2 fed hvidløg
- 400 gram hakket oksekød
- 2 røde peberfrugter
- 1 løg
- 2 røde chili
Spidskål
- 2 mellemstore spidskål
- 1 spsk olie
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Opvarm olien i en gryde. Hak hvidløget fint og lad det stege et par minutter i olien, inden kødet brunes heri.
- Peberfrugt, løg og chili snittes i passende størrelser og tilføjes til kødet.
- Tilsæt de hakkede tomater, barbecue, paprika og den frosne spinat.
- Lad retten stå og små-simre i 20 minutter, så smagen af chili kan nå at trænge igennem.
- Snit spidskål og steg det på en pande med lidt olie og salt. Server når spidskålen har den ønskede konsistens. Jeg kan godt lide, at der stadig er en smule bid i.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar