
Denne opskrift på cremet greenie er opstået, idet jeg har eksperimenteret med at tilføje mælkesyrebakterier til min greenie. Det har flere fordele – dels skærmer det lidt for grøntsagssmagen, men det giver også en mere cremet konsistens. Vores tarmsystem har godt af at få nogle mælkesyrebakterier at arbejde med, så det giver god mening at tilføje det til den daglige greenie.
Opskriften på cremet greenie, kan også spises ligesom yoghurt. Så må man kalde det en greeniebowl i stedet for 😉 Konsistensen er cremet nok til, at den kan spises i stedet for at drikkes, og så føles det også mere som et måltid, når man sætter sig ned og spiser det.
Prøv også mine greenies med mango eller rødbede.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Cremet greenie
Ingredienser
- 1 stilk fra broccoli
- 4 tern grønkål
- ¼ agurk
- 1 æble
- 1-200 gram mango
- 3 dl kefir eller A38
- 1 spsk vanilje proteinpulver
- lidt ingefær prøv dig frem med mængden, jeg bruger ca 2 cm
Sådan gør du
- Blend det hele i ca 5 minutter – eller indtil der ikke er flere klumper tilbage.Du kan hjælpe din blender lidt på vej, ved at skære frugt og grønt i mindre stykker.
Skriv et svar