Greenie med mango er en klassisk greenie, den har en mild smag af både mango, grønkål og ingefær. Greenies er den perfekte måde at få ekstra grøntsager indenbords. Vi får egentlig en del grøntsager i forvejen, men flere skader aldrig.
Hvis du vil give dig i kast med at drikke dine grøntsager, vil jeg anbefale dig at købe så meget fra frost som muligt, da det letter arbejdsprocessen. Jeg bruger greenies som en snack til mellemmåltidet, og derfor sætter jeg pris på at det kan laves så hurtigt som muligt. De fleste ingredienser i mine greenies kan købes fra frost.
Greenie med mango er den af mine opskrifter, der smager mest af grøntsager. Det kan jeg godt lide, men hvis det ikke er dig, så kan du prøve nogle af mine andre variationer, hvor grøntsagssmagen er mere gemt.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Greenie med mango
Equipment
- Blender
Ingredienser
- 50 gram grønkål frossen
- 50 gram spinat frossen
- 100 gram squash
- 200 gram mango frisk eller fra frost
- lidt ingefær
- 2 spsk vaniljeskyr kan udelades
- 2 dl mælk
- 2-3 dl vand Mængden af vand justeres efter hvilken konsistens du foretrækker.
Sådan gør du
- Grønkål, spinat, squash, mango, ingefær, skyr og mælk blendes.
- Hæld vand i til du opnår den ønskede konsistens.
Noter
- Bemærk at den samlede mængde naturligvis afhænger af den mængde væske der tilføjes.
- Jeg bruger “greenie med mango” som mellemmåltid til 2 personer.
- Hvis du tilføjer en måleske vaniljeproteinpulver, kan opskriften bruges som måltidserstatning til 2 voksne. Lav den eventuelt lidt tyk og server den i en tallerken med lidt frisk frugt og granola ovenpå.
- Når jeg køber en pakke med ingefær, så bliver den skrællet, skåret i små stykker og gemt i fryseren – så tager jeg en lille klump op, når jeg laver denne greenie.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar