
Dadler med bacon er et must på ethvert tapasbord! I hvert fald hvis du spørger mig.
Det er SÅ lækkert.
Jeg elsker tapas. Jeg er vild med maden, og den hygge der omkring måltidet. Jeg synes det er noget helt særligt at sidde og småspise et helt måltid. Når man har brugt lang tid på at forberede og tilberede et godt måltid, er det bare dejligt, at folk kan sidde ned omkring det i længere tid.
Dadler med bacon er super let og hurtigt at lave.
Du kan her finde mere inspiration til tapasbordet.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Dadler med bacon
Ingredienser
- 16 dadler
- 1 pakke bacon i skiver 8 skiver
Sådan gør du
- Halver baconskiverne – dette gøre lettest ved at klippe det over med en saks.
- Vikl en halv skive bacon omkring en dadel, og placer i et ovnfast fad.
- Dadlerne bages i ovnen ved 200° i 25 minutter.
Skriv et svar