
Sund dip? JA TAK! Hummus er bare mega godt… og man får en kæmpe portion ud af sådan en enkelt dåse kikærter. Herhjemme er det kun mig der spiser det, så jeg har altid rester, når det bliver lavet.
Hummus er godt som dip til grøntsagsstave, til pølsetapas, som “smør” på dit rugbrød, i sandwich og pitabrød, til ost – og sikkert også til mange andre ting..

Hvordan en hummus helt præcis skal smage, er en smagssag. Derfor bør du bruge enhver opskrift på det som vejledende og selv finjustere smagen. Her får du opskriften på den hummus, som mine smagsløg craver!
Hummus
Ingredienser
- 1 dåse kikærter, drænede
- 3 fed hvidløg
- ½ dl olivenolie
- 3 spsk citronsaft
- 3 spsk tahin
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
Sådan gør du
- Alle ingredienserne blendes sammen. Gem væden fra kikærterne – den kan du bruge til at justere konsistensen af din hummus.
Noter
- Drys eventuelt med lidt paprika for synsskyld.
- Opbevares på køl
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. |
Skriv et svar