
Teriyaki nudler er en hurtig og SUPER LÆKKER ret! Det smager virkelig skønt det her!
Retten består af ægnudler med skinke og grøntsager, det er et dejligt sundt og mættende måltid, som oveni købet kan laves på en halv time fra start til servering. Teriyaki marinaden kan købes i de fleste supermarkeder.
Herhjemme er det en go-to på dage, hvor det skal gå hurtigt – for eksempel de dage hvor børnene har fritidsaktiviteter, og vi derfor først kommer hjem og ind af døren efter normal spisetid. Alt kan forberedes om morgenen (eller aftenen før), så det mere eller mindre bare er at opvarme ingredienserne på en pande, og så er der sund og lækker aftensmad klar på ingen tid. Hvis du har rester af dine teriyaki nudler, kan retten sagtens spises kold som madpakke dagen efter.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Er du til hurtige pastaretter? Så prøv også
[wptb id=5703]Teriyaki nudler med skinke og grønt
Ingredienser
Marinade
- 5 spsk soya
- 2 spsk honning
- 4 spsk sur / sød sauce
Ingredienser
- 400 gram skinke, kogt eller rå
- 150 gram ægnudler
- 1 stk rød peber
- 100 gram gulerod
- 100 gram slikærter
- 3 store forårsløg
- 5 gram spirer Jeg bruger enten lucernespirer eller bønnespirer
- 1 spsk marinade med teriyaki og sesamolie Den jeg bruger er fra SantaMaria
- Evt. lidt sesam til at drysse over
Sådan gør du
- Lav marinaden: Bland soya, honning og sur/sød sauce.
- Skær kødet i tern og vend det i marinaden. Lad det gerne stå og trække lidt smag.
- Rengør og snit alle grøntsagerne: rød peber, gulerod, slikærter, forårsløg og spirer.
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Steg kødet på en stor pande. Når det er stegt færdigt tilføjer du alle grøntsagerne.
- Vend nudlerne i retten og hælder teriyakimarinaden over.
- Drys evt. lidt sesamfrø på toppen. Velbekomme.
Skriv et svar