Drømmekage er en helt vildt lækker kage! Jeg er pjattet med den!
Med denne opskrift får du en lækker drømmekage, med et tykt lag kokos ovenpå. Toppen sætter sig fint fast til kagen – tricket ligger dels i at få opvarmet kokosmassen ordentligt, og dels at ramme den korrekte bagetid. Husk på at bagetider i opskrifter altid er vejledende, da ovne bager forskelligt.
Af andre klassiske kageopskrifter kan du også prøve min opskrift på Den du ved nok og den grønne Giftkage.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Drømmekage
Ingredienser
Kagen
- 300 gram sukker
- 50 gram blødt smør
- 4 æg
- 250 gram hvedemel
- 1 spsk bagepulver
- ½ spsk vaniljesukker
- 2 dl mælk
Kokostop
- 200 gram smør
- 200 gram kokos
- 330 gram brun farin
- 70 gram mælk
Sådan gør du
Kagen
- Pisk sukker og blødt smør, tilsæt æggene ét af gangen. Pisk til det er luftigt.
- Bland mel, bagepulver og vaniljesukker.Vend det forsigtigt i dejen sammen med mælken.
- Find en bradepande på 20x30cm.Beklæd den med bagepapir og hæld dejen heri.Bag kagen i midten af ovnen ved 200° over/under varme i 20 minutter.
Kokostop
- Afmål alle ingredienserne i en kasserolle.
- Smelt det hele sammen ved svag varme, og lad det hele blive varmet godt igennem, inden det hældes på kagen.
- Fordel fyldet ovenpå kagen.
- Bag kagen færdig med fyldet i yderligere 7 minutter.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar