
Rødbedetortilla med æg og bacon – MUMS for en lækker morgenmad! Nogen gange skal man huske at gøre noget helt særligt ud af morgenmaden. Hjemme ved mig er det oftest om søndagen, der er tid til det. I weekenden blev det således til sådan en lækker rødbedepandekage med æg, bacon og grønt.
Pandekagen er en købeversion fra Bilka, så det kræver ikke ret meget at bikse sådan en lækker omgang morgenmad sammen. Du kan selvfølgelig også lave en pandekage selv, det kan enten være en rødbedepandekage, en spinatpandekage eller en helt almindelig pandekage.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Rødbedetortilla med æg og bacon
Ingredienser
- 1 Rødbede tortilia Jeg har købt en pakke i Bilka
- 2 skiver bacon
- 1 æg
- salat
- agurk
- tomater
Sådan gør du
- Steg baconen og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle når det er færdigt.
- Slå ægget ud på panden, drys evt. med lidt salt og peber. Rør forsigtigt – men til bunds i det – indtil du har scrambled eggs.
- Vask og snit salat, agurk og tomater.
- Server det hele samlet.
Skriv et svar